SCANVOX

ESITTELY

ScanVox on helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla skannerin kanssa voit lukea tulostettuja asiakirjoja skannaamalla niitä ja selaamalla sitten niiden sisältöä puhesynteesin ansiosta.

Voit milloin tahansa selata tekstiä, keskeyttää sen ja jatkaa sitten lukemista.
 

ASENNUS

ScanVoxin käyttämiseksi sinulla on oltava Windows 7, 8, 8.1 tai 10 -käyttöjärjestelmässä mikrotietokone, jossa on kaiuttimet tai kuulokkeet, ja TWAIN- tai WIA-yhteensopiva skanneri, kuten useimmissa skannerissa.

Ihmisille, joilla ei ole mikrotietokonetta tai joiden on vaikea käyttää sitä, tarjoamme lähiviikkoina ScanBox-pienoispuhelimen, joka pidetään kämmenessäsi ja varustettuna yksinkertaisella painiketta. Kytketty skanneriin USB: n avulla antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä pienestä lukukoneesta alle 80 €: lla !
Skandinavian maissa ScanBox on saatavana heti, kun puhesynteesi on saatavana.


ScanVox on 3 versiota :

• ScanVox Classic, ilmainen sovellus, joka on ladattavissa Microsoft Windows Storesta. Tämä versio vaatii Windows 10: n ja WIA-skannerin.

• ScanVox Classic +, ilmainen sovellus, joka on ladattavissa verkkosivustoltamme. Tämä versio vaatii Windows 7, 8, 8.1 tai 10 ja TWAIN- tai WIA-skannerin.
Jos saat asennuksen aikana viestin Microsoft Defenderiltä, ​​napsauta 'Lisätietoja' ja sitten Suorita silti -painiketta.

• ScanVox Premium, sovellus, joka on ladattavissa Microsoft Windows Storesta hintaan 29 €, jonka avulla voimme rahoittaa koko projektin. Tämä versio vaatii Windows 10: n ja WIA-skannerin.
ScanVox Premium -sovelluksessa on lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus skannata useita sivuja ennen niiden sisällön lukemista, muuttaa teksti puheeksi ja muuttaa äänen voimakkuutta ja voimakkuutta. Voit käyttää suosikki tekstistä puheeksi -sovellusta parempaan ääntämiseen.

ScanVox käyttää tällä hetkellä Microsoftin merkintunnistusjärjestelmää. Useiden testien jälkeen tunnetuilla OCR-laitteilla, kuten FineReader, havaitsimme, että tulokset olivat identtiset. Siksi lopetimme idean liittymästä toiseen tekstintunnistimeen keskittyäksemme tekoälyn käyttöön tekstintunnistuksen parantamiseksi.

Viimeisin selvennys :  kaikki ScanVox-päivitykset ovat ilmaisia ​​ja automatisoituja, riippumatta ohjelmistoversiosta.
 

KÄYTTÄÄ

Kun sovellus käynnistyy, ScanVox toivottaa sinut tervetulleeksi.

Tämän jälkeen voit hallita sovellusta yksinkertaisesti näppäimistön 4 nuolinäppäimen avulla.

Ylös ja alas-nuolet mahdollistavat ohjelmistotoimintojen valitsemisen, vasen ja oikea-nuolet valitsevat yhden valitun toiminnon vaihtoehdoista.

Kun olet valinnut toiminnon Ylös- ja Alas-nuolilla, ilman että teet mitään toimia 3 sekunnin sisällä, sovellus ilmoittaa sinulle tämän ominaisuuden käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Alla olevassa taulukossa on yhteenveto ScanVoxin tarjoamista komennoista  (kolme viimeistä ominaisuutta tarjotaan vain premium-versiossa) :

 

VALINNAINEN  
(vasen nuoli)
TOIMINNALLISUUSVALINNAINEN  
(oikea nuoli)
peruuta
skannaus
skannausaloita
skannaus
keskeytälukeminenaloita tai
jatka
lukemista
asiakirjan
alku
asiakirjaasiakirjan
loppu
edellinen
kohta
kohtaseuraava
kohta
edellinen
lause
lauseseuraava
lause
edellinen
rivi
riviseuraava
rivi
edellinen
sana
sanaseuraava
sana
edellinen
kirje
kirjeseuraava
kirje
pienennä
äänen
voimakkuutta
äänenvoimakkuuslisää
äänen
voimakkuutta
pienennä
nopeutta
nopeuslisää
nopeutta
edellinen
ääni
ääniseuraava
ääni

Huomautuksia :

• Premium-version avulla voit skannata useita sivuja peräkkäin. Ohjelmisto ilmoittaa sinulle heti, kun se on skannannut ja analysoinut sivun, jotta voit sijoittaa asiakirjan skanneriin uudelleen aloittaaksesi uuden sivun skannaamisen.

• Voit peruuttaa meneillään olevan skannauksen milloin tahansa painamalla vasenta nuolta.

• Voit sijoittaa asiakirjan skanneriin kääntämällä sitä: ScanVox siirtää sen automaattisesti oikeaan suuntaan.

• ScanVox tunnistaa skannerin automaattisesti. Jos sinulla on useita tämän tyyppisiä oheislaitteita, kytke vain ohjelmiston käyttämiseen haluamasi.

• Jos ScanVox ei havaitse mitään yhteensopivaa skanneria, kun skanneri toimii oikein muiden sovellusten kanssa, on varmasti, että käytät Windows 10: n yleistä ohjainta, jota ei siksi ole optimoitu skannerillesi. Lataa laitteen ohjain valmistajan verkkosivustolta ja asenna se tietokoneellesi.

• Jos et vielä ole varustettu skannerilla, sinun ei tarvitse valita huippuluokan tuotetta...  Monitoimiskannerit (tulostimet-skannerit, alk. 30 €) ovat täysin sopivia ja ovat usein halvempia kuin yksinkertaiset skannerit (alkaen 60 €), koska nämä ovat myydyimmät tuotteet !

• Ranskassa suunniteltu ohjelmisto, ilmoita meille kaikista käännösvirheistä...
 

OTTAA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä meihin tässä osoitteessa :  contact@scanvox.org
 


© 2020, ScanVox, 17100 Saintes (Ranska)