SCANVOX

PRÆSENTATION

ScanVox er en brugervenlig software, som kombineret med en scanner giver dig mulighed for at læse trykte dokumenter, ved at scanne dem og derefter gennemse deres indhold takket være en talesyntese.

På ethvert tidspunkt er det muligt at navigere gennem teksten, pause og derefter genoptage læsningen.
 

INSTALLATION

For at bruge ScanVox skal du bruge en computer under Windows 7, 8, 8.1 eller 10, med højttalere eller hovedtelefoner og en TWAIN eller WIA-kompatibel scanner, hvilket er tilfældet for de fleste scannere.

For folk, der ikke har en computer, eller som har svært ved at bruge den, vil vi tilbyde ScanBox i de kommende uger, en mini-computer i håndfladen med en simpel knap. Tilsluttet din scanner via USB, giver det dig mulighed for at drage fordel af en lille læse maskine for mindre end 80 € !
For skandinaviske lande vil ScanBox være tilgængelig, så snart talesyntese er tilgængelig.


ScanVox findes i 3 versioner :

• ScanVox Classic, gratis program, der kan downloades fra Microsoft Windows Store. Denne version kræver Windows 10 og en WIA-scanner.

• ScanVox Classic +, gratis applikation, der kan downloades fra vores hjemmeside. Denne version kræver Windows 7, 8, 8.1 eller 10 og en TWAIN- eller WIA-scanner.
Hvis du får en meddelelse fra Microsoft Defender under installationen, skal du klikke på 'Flere oplysninger' og derefter på knappen 'Kør alligevel'.

• ScanVox Premium, applikation tilgængelig i Windows Store til en pris af € 29, så vi kan finansiere hele projektet. Denne version kræver Windows 10 og en WIA-scanner.
ScanVox Premium har yderligere funktioner, såsom muligheden for at scanne flere sider, før de læser deres indhold, ændre talesyntese og ændre hastigheden og lydstyrken for stemmen. Du kan således bruge din yndlings talesyntese for bedre udtale af tekster.

I øjeblikket bruger ScanVox Microsofts tegngenkendelsessystem. Efter flere tests udført med anerkendte OCR'er som FineReader, fandt vi, at resultaterne var identiske. Vi opgav derfor ideen om et interface med en anden OCR for at fokusere på brugen af ​​kunstig intelligens til at forbedre tekstgenkendelsen.

Sidste afklaring :  alle ScanVox-opdateringer er gratis og automatiseret, uanset softwareversionen.
 

BRUG

Når applikationen starter, byder ScanVox dig velkommen.

Du kan derefter kontrollere applikationen ganske enkelt takket være de 4 piletaster på dit tastatur.

Pil op og ned gør det muligt at vælge en softwarefunktionalitet, venstre og højre pil for at vælge en af ​​indstillingerne for den valgte funktionalitet.

Når du har valgt en funktion med pil op og ned, uden nogen handling fra din side inden for 3 sekunder, informerer applikationen dig om de tilgængelige muligheder for denne funktion.

I tabellen nedenfor finder du en oversigt over de kommandoer, der tilbydes af ScanVox  (de tre sidste funktioner tilbydes kun i Premium-versionen) :

 

VALGFRIT  
(venstre pil)
FUNCTIONALITYVALGFRIT  
(højre pil)
annuller
scanning
scanningstart
scanning
pauselæsningstart eller
genoptag
læsning
dokumentets
start
dokumentdokumentets
afslutning
forrige
afsnit
afsnitnæste
afsnit
forrige
sætning
sætningnæste
sætning
forrige
linje
linjenæste
linje
forrige
ord
ordnæste
ord
forrige
tegn
tegnnæste
tegn
sænk
lydstyrken
lydstyrkeøg
lydstyrken
sænk
hastighed
hastighedøg
hastighed
forrige
stemme
stemmenæste
stemme

Bemærkninger :

• Med Premium-versionen kan du scanne flere sider i rækkefølge. Softwaren giver dig besked, så snart den er færdig med at scanne og analysere en side, så du kan placere dit dokument på scanneren for at begynde at scanne en ny side.

• Du kan til enhver tid annullere en igangværende scanning ved at trykke på venstre pil.

• Du kan placere et dokument på scanneren ved at vende det: ScanVox flytter det automatisk i den rigtige retning.

• ScanVox registrerer automatisk din scanner, hvis du har flere eksterne enheder af denne type, skal du kun tilslutte den ønskede til brug af softwaren.

• Hvis ScanVox ikke registrerer nogen kompatibel scanner, mens din scanner fungerer korrekt med andre applikationer, er det bestemt, at du bruger den generiske driver til Windows 10, som derfor ikke er optimeret til din scanner. Download driveren til din enhed fra producentens websted, og installer den på din pc.

• Hvis du endnu ikke er udstyret med en scanner, behøver du ikke at vælge et avanceret produkt...  Multifunktionsscannere (printere-scannere, fra € 30) er perfekt egnede og er ofte billigere end enkle scannere (fra € 60), fordi dette er de bedst sælgende produkter !

• Den software, der designes i Frankrig, bedes du rapportere eventuelle oversættelsesfejl til os...
 

KONTAKT

For yderligere oplysninger, kan du kontakte os på denne adresse :  contact@scanvox.org
 


© 2020, ScanVox, 17100 Saintes (Frankrig)